.....
“Sensitherapie ondersteunt jou, mooie ziel, in je reis naar meer balans, meer rust en meer aandacht voor jezelf!”

Wat nou als Sensitherapie datgene is waar je naar op zoek bent?

Ben jij moe, overprikkeld of heb je vage klachten waar je in de reguliere gezondheidszorg niet verder komt? Is je lontje aan de korte kant? Heb je het idee dat je jezelf wel eens wat hoger op de prioriteitenlijst mag zetten, maar weet je niet hoe? Dan is Sensitherapie uitermate geschikt voor jou!

Sensitherapie
Wat is Sensitherapie
Wat doet Sensitherapie

Waarom Sensitherapie?

Rust in je hoofd én in je lichaam, dat wil jij toch ook? En nee, dat is geen utopie, dat is ook voor jou weggelegd! Dus ben jij klaar om belemmerende overtuigingen los te laten, om je levensenergie weer door je lichaam te voelen stromen en jij voelt dat je weer vol in het leven staat? Dat je in je kracht staat en je weer lekker in balans bent? Dan is Sensitherapie voor jou! Deze vorm van therapie wordt o.a. ingezet bij  de volgende klachten:

Maak nu een afspraak voor een intake Sensitherapie!

Zie hieronder welke plekjes er nog beschikbaar zijn!

Wat is Sensitherapie?

Sensitherapie is een holistische alternatieve geneeswijze, die een twintigtal technieken combineert tot één therapievorm. Deze vorm van therapie stimuleert het zelfhelende vermogen van je lichaam. Ik als Sensitherapeute genees jou dus niet, maar zet jouw lichaam aan het werk, zodat het doet wat het mag doen om jou meer in balans te brengen.

Met een biosensor, die reageert op jouw onderbewuste, meet ik via een protocol uit wat ik voor jou mag doen.

Omdat iedereen anders is en iedereen andere thema’s heeft om aan te werken is ook iedere behandeling uniek. Gaandeweg de behandeling laat ik me leiden door wat jouw lichaam en je onderbewuste mij te vertellen heeft. Daardoor gaan we naar de kern van de blokkade(s) en doen we niet alleen maar aan symptoombestrijding.

Omdat dit kan een vrij heftige ervaring zijn, waar misschien wat tranen mogen vloeien, bied ik je een veilige omgeving om te zijn zoals je bent. Want je bent namelijk helemaal prima zoals je bent en al je emoties mogen er NU al zijn.

De technieken die ik tot mijn beschikking heb, zal ik gebruiken om blokkades zoveel mogelijk op te lossen, maar dit betekent ook dat jij flink aan de bak mag. Doordat je belemmerende overtuigingen los gaat laten bijvoorbeeld of doordat je jezelf op nummer 1 gaat zetten. Omdat dat niet makkelijk is en veel oefening vergt ga ik je daarbij helpen!

Voor wie is Sensitherapie
Waarom Sensitherapie
Sensitherapie Amersfoort

Welke technieken worden er gebruikt?

Wat Sensi zo effectief maakt is dat er zo’n 20 verschillende technieken gecombineerd worden in één behandeling. Hiermee komen we snel tot de kern van jouw probleem en dat is heel waardevol! Op deze manier ben je niet maandenlang bezig met therapie, maar kun je in 2 tot 4 sessies weer volledig op eigen kracht verder.  Hieronder lees je van welke technieken ik o.a. gebruik maak. 

Voor wie Sensitherapie?

Sensi is geschikt van iedereen van 0 tot 100+, ongeacht welke klacht je hebt.

Door middel van de biosensor meet ik uit welke technieken voor jou het meest geschikt zijn. Dat is voor iedereen anders omdat iedereen een andere vraagstelling heeft.

Mooie resultaten zijn er al bereikt in mijn praktijk op het gebied van uitputting / burn-out, angstklachten, pijnklachten, omgaan met hooggevoeligheid, overprikkeling, jezelf op nummer 1 zetten, voeding gerelateerde klachten en ga zo maar door.  

Kortom: Ben jij moe, overprikkeld of heb je vage klachten waar je in de reguliere gezondheidszorg niet verder komt? Is je lontje aan de korte kant? Heb je het idee dat je jezelf wel eens wat hoger op de prioriteitenlijst mag zetten, maar weet je niet hoe? Dan is Sensitherapie uitermate geschikt voor jou!

Ik maak nu een afspraak voor een 1e consult Sensitherapie!

Zie hieronder welke plekjes er nog beschikbaar zijn!

Wat zeggen anderen over Sensitherapie?

Nog even dit:

Tijdens de behandeling wordt het zelfhelend vermogen aan het werk gezet, waardoor er afvalstoffen vrijkomen. Om je lichaam deze zo goed mogelijk te laten verwijderen is het van belang om de week na de behandeling minimaal 1,5 liter water per dag te drinken.

Sensitherapie kan prima naast een medische behandeling plaatsvinden, echter kan het NOOIT de plaats van een geneeskundige behandeling overnemen. Raadpleeg altijd je huisarts of specialist bij klachten!