"Een REIKI behandeling brengt je thuis bij jezelf!"

Reiki behandeling in de praktijkruimte

Reiki mens dier

Reiki is heel puur en hele mooie techniek die het zelfhelend vermogen van je lichaam een zetje geeft. Heeft Reiki een genezende werking? Nee, dat doet je lichaam helemaal zelf! Soms kan het zo zijn dat er bepaalde blokkades in je lichaam zijn, waardoor er klachten ontstaan. De Reiki energie kan er aan bijdragen dat deze blokkades worden opgelost, zodat het zelfhelend vermogen van je lichaam een boost krijgt.

De Reiki therapeut is een doorgeefluik van de Universele energie en heeft geen invloed op de werking van deze energie. Pijn of klachten kunnen ineens verdwijnen of er komt een inzicht waar je verder mee kunt. Het effect van de behandeling kan zijn dat je erg moe wordt en de volgende keer juist heel energiek.

Het mooie is dat de energie precies gaat naar de plek waar het mag zijn. Je krijgt nooit teveel energie, altijd precies wat voor jou geschikt is op dat moment. Tijdens de behandeling kun je verschillende sensaties beleven: warmte, koude, tintelingen, een geborgen gevoel ervaren of je voelt niets. Vertrouw er op dat de energie altijd stroomt en gaat naar waar het nodig is.

Tijdens de behandeling lig je volledig gekleed op een massagetafel. De behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Dat is afhankelijk van hoeveel jij op dat moment nodig hebt en ook hier heeft de therapeut geen invloed op.

Reiki is zeer geschikt om in te zetten om weer even in het Hier en Nu te komen. Om even uit de ratrace te stappen en even te voelen wat er echt belangrijk is in het leven. Daarnaast wordt het vaak ingezet bij diverse klachten als pijnklachten, vermoeidheid, angst, fobie, allergieën, eczeem, gebrek aan zelfvertrouwen en ga zo maar door.

Nog even goed om te weten is dat ik volledig intuïtief werk en gebruik maak van o.a. de Usui Reiki, Gold Reiki, Purple Reiki en Kundalini Reiki. Het is maar net wat jouw onderbewuste mij aangeeft wat je nodig hebt. Zo is iedere behandeling uniek.

 

Een behandeling op afstand

Nog even dit:

Als het om wat voor reden niet mogelijk is om naar de praktijk te komen is het ook heel goed mogelijk om een Reiki behandeling op afstand te geven. Het voordeel hiervan is dat je de energie kunt ontvangen in je eigen veilige omgeving op het moment dat het jou past. Waar je je ook bevindt ter wereld, een behandeling op afstand is mogelijk! Wat ik van je nodig heb is een naam en geboortedatum en het liefst een foto van jou.

Een behandeling op afstand duurt ongeveer 20 minuten en achteraf hebben we even contact via WhatsApp om met elkaar te delen hoe het was en wat er opviel. Tijdens die gelegenheid kan er eventueel gelijk een nieuwe afspraak gemaakt worden.

 

Reiki

Tijdens de behandeling wordt het zelfhelend vermogen aan het werk gezet, waardoor er afvalstoffen vrijkomen. Om je lichaam deze zo goed mogelijk te laten verwijderen is het van belang om de week na de behandeling minimaal 1,5 liter water per dag te drinken.

Reiki kan prima naast een medische behandeling plaatsvinden, echter kan het NOOIT de plaats van een geneeskundige behandeling overnemen. Raadpleeg altijd  je huisarts of specialist bij klachten!

Aangesloten bij Vereniging Cirkel - Collectief in Reiki Kracht en Liefde