"Wie zit er achter TaLoVi en
waar staat TaLoVi eigenlijk voor?"

Over mij; wie is het gezicht achter TaLoVi?

Over mij

Wie is het gezicht achter TaLoVi? Daar gaat deze “Over mij” pagina over!

Mijn naam is Esther en samen met Jan Willem en onze drie katten wonen we in Amersfoort. Ik word heel gelukkig van werken met energie en mijn intuïtie om jou of je (huis) dier weer op weg te helpen!

Meesters in energiemanagement

Allereerst is de naam TaLoVi een samenvoegsel van onze drie kattenkinders: Tamba, Loki en Vico. Katten zijn MEESTERS in energiemanagement en tijdens mijn burn-out heb ik heel erg veel van ze geleerd. Vooral om weer contact te maken met mijn eigen lichaam.

Tamba zag een paniekaanval al van meters afstand aankomen en aan haar reactie op mij zag ik dat ik mocht ontspannen. Loki leert me nog steeds mijn rust te pakken en hier en nu te zijn. Nu nog als ik mezelf voorbij dreig te lopen, frustreert hij de boel zodanig dat ik niet anders kan dan alles laten vallen en rust pakken! Vico is de jongste van de drie (allemaal hebben ze dezelfde moeder trouwens) en hij kan heel erg angstig zijn, maar ook superlief en knuffelig. Nu kan ik dat ook, althans ik heb periodes dat ik allemaal beren op de weg zie. Dieren zijn fantastische spiegels! En ze laten heel duidelijk zien wat ze NU nodig hebben!

Voor ik in een burn-out raakte medio 2018 werkte ik jarenlang voor de overheid als sr medewerker op een afdeling debiteuren. Superleuke job vond ik, zo leuk dat ik mezelf behoorlijk vergat. Grenzen vervaagden als ze er überhaupt ooit waren. 

Burn-out

Mijn lichaam gaf al sinds 2010 aan dat ik pas op de plaats mocht maken (fibromyalgie, ziekte van Lyme), ik luisterde niet. Met als gevolg de crash in 2018. Alles viel letterlijk uit en de eerste 6 weken kon ik alleen maar op bed liggen en mijn uitjes waren een rondje in de rolstoel door het bos, om daarna weer compleet gevloerd te zijn.

Door diverse complicaties kreeg ik een batterij aan medicatie met bijwerkingen die ik allemaal te pakken had. Voor mij was dat niet de oplossing en ik ben gaan rondkijken in het alternatieve circuit. Er ging een wereld voor mij open! Een wereld die ik niet kende, maar wel werkte! Via Acupunctuur, Energetische massages, Bodystressrelease, Voetreflex en Orthomoleculaire geneeskunde ben ik inmiddels weer opgekrabbeld en mijn interesse was gewekt. 

Persoonlijke ontwikkeling

Een opleiding van jaren zag ik alleen niet zitten. Via een cursus Reiki 1 en 2 begon mijn eigen spirituele ontwikkeling en de weg naar weer thuiskomen bij mezelf. Uiteindelijk kwam sensitherapie op mijn pad. Een opleiding waarin zoveel van mijn interesses werd behandeld dat ik bijna niet anders kon dan starten! Dankzij mijn lief is dat ook mogelijk gemaakt, want de opleiding is niet om de hoek.

Tijdens de opleiding kwam ik er achter dat ik een gave heb. Ik voel heel veel, vaak voel ik de emotie of de pijnpunten bij mijn cliënten al eerder dan zij zelf. Dat geeft mij een voorsprong en maakt dat ik heel gericht kan behandelen. Ik ben heel dankbaar dat ik deze gave verder mag ontwikkelen en mag inzetten om jou of je dier verder op weg te helpen! 

Mag ik je helpen om weer thuis te komen bij jezelf?

Energetische behandeling dier
Van links naar rechts: Tamba, Loki & Vico