fbpx

Geopend:

di, wo & vr (op afspraak)

Volg TaLoVi op:

Gezicht van TaLoVi

Hi, ik ben Esther!

Ik help jou in je reis naar meer balans, rust en aandacht voor jezelf.

Jij, als HSP vrouw, wordt geleefd en bent continu bezig om anderen te pleasen. Inmiddels heb je géén idee meer wat nou van jou is en wat van de ander. Je hoofd blijft maar malen en is nooit stil.

Tijdens onze reis ga je ervaren dat je steeds meer rust in je lichaam en hoofd kunt creëren. Je herkent steeds vaker je eigen valkuilen en wat van jou is en wat van de ander. Hierbij kun je denken aan emoties, maar zeker ook of je acties onderneemt vanuit jouw kern of omdat je de ander wilt pleasen ten koste van jezelf.

Aan het einde van onze reis samen heb jij de regie in je leven. Jij bent in control over je eigen energie en dat wat je te doen hebt in dit leven. Hierbij laat je je niet afleiden door anderen. Je ervaart rust en kalmte in je hoofd en lichaam en je leidt je leven volgens jouw regels en kernwaarden.

Wie is het gezicht achter TaLoVi?

Mijn naam is dus Esther, forthy-something en getrouwd met de liefste. Wij wonen samen met onze 3 katten Tamba, Loki en Vico in Zeeuws Vlaanderen, Westdorpe om precies te zijn. Logischerwijs is daar dus ook mijn praktijk gevestigd, al werk ik ook veel online. Verderop kom ik nog even terug op onze katten.

Van origine kom ik uit het bedrijfsleven, waar ik zo’n 25 jaar lang diverse functies heb bekleed. Van de horeca tot aan de financiële sector en wat er verder nog tussen zit. Mijn laatste job was voor een overheidsinstantie als senior medewerker op team debiteuren. Ik zorgde ervoor dat processen soepel verliepen en als dat niet zo was trok ik iedereen bij elkaar om dat te fixen, zodat mijn collega’s hun werk goed konden doen. Super leuk. Zo leuk dat ik mijn grenzen niet meer zag, ze vervaagden waar ik bij stond met als gevolg een dikke vette burn-out in 2018.

Burn-out

Mijn lichaam gaf al sinds 2010 aan dat ik pas op de plaats mocht maken (fibromyalgie, ziekte van Lyme), ik luisterde niet. Met als gevolg de crash in 2018. Letterlijk alles viel uit en de eerste 6 weken kon ik alleen maar  huilend op bed liggen, met Loki strak tegen mij aan. Mijn uitjes waren een rondje in de rolstoel door het bos, om daarna weer compleet gevloerd te zijn.

Door diverse complicaties kreeg ik een batterij aan medicatie met bijwerkingen die ik allemaal te pakken had. Voor mij was dat niet de oplossing en ik ben gaan rondkijken in het alternatieve circuit. Er ging een wereld voor mij open! Een wereld die ik niet kende, maar wel werkte!

 Via AcupunctuurEnergetische massagesBodystressreleaseVoetreflex en Orthomoleculaire geneeskunde ben ik weer opgekrabbeld en mijn interesse was gewekt.

Rust in je donder is voor iedereen mogelijk!
Het is mijn missie om je de tools in handen
te geven zodat je altijd en in elke situatie
terug kunt naar de rust in jezelf!

Persoonlijke ontwikkeling

Een opleiding van jaren zag ik alleen niet zitten. Via een cursus Reiki 1 en 2 begon mijn eigen spirituele ontwikkeling en de weg naar weer thuiskomen bij mezelf werd ingezet. Inmiddels mag ik mij Reiki Master noemen om ook anderen in te wijden in deze heerlijke energie. Uiteindelijk kwam sensitherapie op mijn pad. Een opleiding waarin zoveel van mijn interesses werd behandeld dat ik bijna niet anders kon dan starten! Dankzij mijn lief is dat ook mogelijk gemaakt, want de opleiding is niet om de hoek.

Tijdens de opleiding kwam mijn hoog sensitiviteit uit haar winterslaap. Ik heb haar jaren weggedrukt, want ik vond die sensitiviteit maar een flinke last en wilde er vooral géén aandacht aan geven. Door de opleiding tot sensitherapeute kwam ik er achter dat ik niet alleen hoog sensitief ben, maar ook een gave heb. Ik voel heel veel, vaak voel ik de emotie of de pijnpunten bij mijn cliënten al eerder dan zij zelf. Dat geeft mij een voorsprong en maakt dat ik heel gericht kan behandelen. Inmiddels heb ik dit volledig omarmd en er mijn kracht van gemaakt. Ik ben heel dankbaar dat ik deze gave steeds verder mag ontwikkelen en mag inzetten om jou of je dier verder op weg te helpen! 

Esther - TaLoVi
Over mij - wie zit er achter TaLoVi

Over TaLoVi

De naam TaLoVi is afgeleid van mijn katten Tamba, Loki en Vico en dat is niet alleen reuze schattig, maar ze zijn ook mijn spiegel. Aan hun gedrag kan ik feilloos aflezen hoe het met mij gaat.

Zo voelt Tamba bij mij op meters afstand de onrust al door mijn lijf gieren. Ze kan me dan op een bepaalde manier aankijken waardoor ik eigenlijk gedwongen word om even bij mezelf in te checken om te voelen wat ik nodig heb. Loki gaat gigantisch kwallen als ik mijn energiemeter niet goed bewaak. Net zolang tot ik ga zitten met hem in m’n armen, zodat ik letterlijk even niets anders doe dan hier-en-nu zijn. En aan Vico kan ik aflezen hoe ontspannen ik ben. Is hij kroelkip all over the place? Dan ben ik best relaxed haha. Schiet hij in z’n angst? Dan mag ik ontspannen.

Daarnaast zijn katten dus méésters in energiemanagement. Honger? Dan eten ze. Moe? Dan slapen ze. Ze weten precies wat ze NU nodig hebben. En daar kunnen wij mensen heel veel van leren!

Verder staat TaLoVi voor origineel, intuïtief, eerlijk en veilig. Dat betekent dat ik in mijn behandelingen een veilige omgeving creëer, waarbij ik intuïtief werk, altijd eerlijk met je ben en soms met out-of-the-box ideeën kom om jou te ondersteunen in in je reis. Of je nu gaat voor Access Bars, Reiki of Sensitherapie, je behandeling wordt altijd afgestemd op jou. Want ieder mens is uniek en verdiend een unieke aanpak!

Esther - TaLoVi Westdorpe

100% Esther

Voor de koffie niet zeuren! Mijn bonuskinderen hadden het al snel in de gaten dat ik ’s ochtends eerst een kopje koffie naar binnen gewerkt moet hebben, voor ik aanspreekbaar ben. Al moet ik eerlijkheidshalve zeggen dat het met de jaren wel iets beter gaat.

Ik heb echt mijn ochtendrituelen nodig. Op het moment dat ik direct “aan” moet staan, zonder dat ik -als het ware- geland ben in de dag, dan loop ik de hele dag achter de feiten aan.

Bij de eerste zonnestralen kan ik al de tuin in duiken om heerlijk te genieten van de zon in mijn gezicht. Dat is voor mij puur geluk!

Op mijn nachtkastje liggen minimaal drie boeken. Ik vind het onmogelijk om me bij één boek per keer te houden. Het is maar net waar ik behoefte aan heb of ik nu een chicklit wil lezen of over iets over Chakra psychologie zeg maar.

What you see is what you get. Ik doe me niet mooier voor dan ik ben. Oké aan “tact” heb ik wel gewerkt de laatste jaren, maar ik draai er niet om heen. Ook niet tijdens behandelingen, daar help ik je helemaal niet mee namelijk. Van mijn klanten krijg ik ook als feedback dat ik face to face hetzelfde ben als dat ik mij op socials uit. Niets gekunstelds dus, puur Esther.