.....

Maak een afspraak!

Maak een afspraak!

Klik op de behandeling naar keuze en selecteer vervolgens een datum en tijdstip naar keuze. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de afspraak! Let op! Op behandelingen zijn Algemene Voorwaarden van toepassing!

Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor de afspraak, daarna zijn de consultkosten verschuldigd!

Hoe er met jouw privacy wordt omgegaan lees je in de privacy- en cookieverklaring!

Dan nog even wat praktische informatie!

Mijn praktijkruimte is gelegen op de eerste etage van ons huis. Deze is te bereiken met een trap. Dit betekent dat mijn praktijkruimte helaas minder geschikt is voor mindervaliden, neem sowieso even contact op, dan bekijken we de mogelijkheden!

Goed om te weten is dat er 3 katten rondlopen in mijn huishouden. Hoewel deze zich hoogstwaarschijnlijk niet zullen laten zien betekent dit wel dat bij zware allergieklachten een bezoek minder geschikt is. Een afstandsbehandeling kan uiteraard wel! 

Wat zeggen anderen over TaLoVi?

Robin
Robin
20. September, 2022.
Esther heeft voor onze hond Zoë een fijne behandeling op afstand verzorgt. Zoë is een adoptiehondje en is niet altijd even relaxt. Ook is ze enorm op ons gericht en speelt verlatingsangst helaas op. Ik was heel benieuwd hoe en wat het zou brengen. Tijdens de sessie was Zoë vrij relaxt en ontspannen. Esther gaf na de behandeling een mooie samenvatting over het verloop, waar verassende inzichten uitkwamen. Grappig genoeg lag Zoë na de behandeling languit en zó ontspannen op een manier die wij niet vaak bij haar zien. Overall heeft ze nu meer rust hebben wij het idee. Alleen gelaten worden is nog niet haar favoriete bezigheid maar er is wel een ingang gecreeërd merken we. Als je meer informatie wilt over wat er speelt bij je huisdier of gewoon benieuwd bent naar boodschappen die zij voor jou hebben; boek een behandeling bij Esther. Het was heel bijzonder en verassend om de inzichten vanuit Zoë te mogen ontvangen, via Esther. Dankjewel!!
Asmahen Bouslimi
Asmahen Bouslimi
29. Juli, 2022.
Ik haad een goed ervaring "Acces bars" .De omgeving was leuk met een goede geur. Na de behandeling voelde ik me licht.En eindelijk kon ik goed heerlijk slapen !Dank u wel Élisabeth .
scenpay
scenpay
22. Juli, 2022.
Dankjewel 🙏 Esther.Het was een geweldige ervaring en ben tot rust gekomen.Tot gauw!
Roy Staal
Roy Staal
9. Juli, 2022.
Bij Esther voelde ik me meteen op mijn gemak en het gesprek gaat meteen de diepte in, zonder veroordeling en met volledige aandacht en ruimte. Ook de access bars behandeling voelde goed en ontspannen. Ik kom zeker terug en een aanrader voor iedereen die ‘iets’ wil proberen maar even niet weet waar te beginnen.
Susan Op der Heijde
Susan Op der Heijde
13. Juni, 2022.
Afgelopen week heeft Esther onze pony een behandeling gegeven. Wat bijzonder en mooi om te merken en zien wat dit voor onze pony heeft gedaan. Ze was rustiger en ontspannen en keek helder en blij uit haar ogen. Het is voor ons als eigenaar heel fijn om te weten waar we nu staan met onze pony. Het persoonlijke en duidelijke verslag van de behandeling Is ons dierbaar. Bedankt Esther en tot over een tijdje!
Evelien Hommes
Evelien Hommes
11. Juni, 2022.
Wat een rust en wijsheid straalt Esther uit. Heerlijk om bij haar een workshop te volgen.
Annemiek van Zon
Annemiek van Zon
2. Juni, 2022.
Esther heeft vanmorgen met mijn hond Hector gesproken. We hebben problemen met hem en ik wil hem een eerlijke kans geven op een mooi leven. Hij heeft als straathond in Griekenland het één en ander meegemaakt. Deze stress en teveel prikkels daar heeft hij nu last van. De antwoorden die ik van Esther kreeg helpen mij verder, Hector werd rustiger. Nog veel werk aan de winkel met hem maar met de informatie kan ik weer verder. Dankjewel Esther voor deze plezierige samenwerking en ondersteuning.
Carla Nicolai - Hoekstra
Carla Nicolai - Hoekstra
31. Mei, 2022.
Prettige en leerzame workshop gevolgd in en ontspannen sfeer.

TaLoVi is aangesloten bij:

maak een afspraak