Maak een afspraak!

Maak een afspraak!

Klik op de behandeling naar keuze en selecteer vervolgens een datum en tijdstip naar keuze. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de afspraak! 

Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor de afspraak, daarna zijn de consultkosten verschuldigd!

Hoe er met jouw privacy wordt omgegaan lees je in het privacy statement!

Dan nog even wat praktische informatie!

Mijn praktijkruimte is gelegen op de eerste etage van ons huis. Deze is te bereiken met een trap. Dit betekent dat mijn praktijkruimte helaas minder geschikt is voor mindervaliden, neem sowieso even contact op, dan bekijken we de mogelijkheden!

Goed om te weten is dat er 3 katten rondlopen in mijn huishouden. Hoewel deze zich hoogstwaarschijnlijk niet zullen laten zien betekent dit wel dat bij zware allergieklachten een bezoek minder geschikt is. Een afstandsbehandeling kan uiteraard wel! 

Wat zeggen anderen over TaLoVi?

Rogier de Vries
Rogier de Vries
14. Januari, 2022.
Zeer waardevolle healings op afstand mogen ontvangen van Esther. Hele fijne energie, die je kan oproepen wanneer het uitkomt en je het nodig hebt. Ik heb echt wat achter mogen laten dat me niet meer diende. Warm aanbevolen!
Danni van Essen
Danni van Essen
7. Januari, 2022.
Wat een geweldige ervaring is het om van Esther een behandeling te krijgen. Als ik binnen kom voel ik me zeker wel meteen op mijn gemak, en als ik weg ga heb ik het idee dat ik moed volle moet en extra energie de deur uit ga. De behandelingen raadt ik zeker aan, ze probeert altijd het juiste te vinden wat bij je past.
Marloes de Vries
Marloes de Vries
10. November, 2021.
Esther doet heel mooi en waardevol werk, zowel voor mensen als voor dieren. Mijn kinderen hebben veel baat bij de reiki die zij ze heeft gegeven, en we zijn ook heel blij met de behandeling/Reading die ze voor onze pony heeft gedaan. Aanrader!
Sabine de Korte
Sabine de Korte
6. November, 2021.
Wat een bijzondere ervaring! Eerst heeft ze mijn katten behandelt en ik heb daar zoveel nuttige informatie uit gekregen. Echt blij dat ik dat heb gedaan. En daarna heb ik zelf een energetische behandeling gekregen. Dat voelde erg fijn en ik kreeg veel inzichten waar ik mee aan de slag kan. Ook is Esther een hele lieve vrouw die veel informatie verschaft en naar je wilt luisteren. Ze heeft een hele open houding en wilde/wilt mij graag bijstaan indien nodig. Ze heeft me ook wat tips gegeven om me verder op weg te helpen. Echt een aanrader!
Priscilla Groenestein
Priscilla Groenestein
21. September, 2021.
Ik heb een energetische behandeling bij Esther gedaan, en wauw wat een resultaat! Voel me zoveel lichter en wat een fijne werkwijze. Ik voelde me wat ongemakkelijk maar Esther heeft er echt voor gezorgd dat ik me uiteindelijk goed kon ontspannen. Ze raakte ook echt de juiste pijnpunten, heel bijzonder! Bedankt Esther!
Maaike Teiwes
Maaike Teiwes
26. Augustus, 2021.
Poe, ben er nog van onder de indruk! Zo onrustig als ik binnen kwam, zo rustig ben ik vertrokken….heel bijzonder en emotioneel ook. Esther stelt je zeer op je gemak en niks is gek. Ze weet de vinger precies op de zere (confronterende) plek te leggen en daar kun je dus wat mee doen! Heel waardevol!!
Simon Tempelman
Simon Tempelman
24. Augustus, 2021.
Ik heb bij TaLoVi onlangs een Reikibehandeling ontvangen. Ik heb de energie goed voelen stromen. De dagen erna had ik lichte spierpijn. Ze voelt dingen goed aan.
Natascha Van Dinten
Natascha Van Dinten
18. Augustus, 2021.
En toen zat ik daar zo ineens. Toch wel enigszins een wat gespannen. Wat gaat er gebeuren? Maar kom maar op was het gevoel. Wat een enorme bevrijding wat een rust. Wat een fijn gevoel heeft Esther me gegeven. Een kijkje naar mezelf, stukje bewustwording reflectie. Punten van herkenning. Handvaten om mee bezig te zijn. Voor mij zeker voor herhaling.

TaLoVi is aangesloten bij:

Cirkel
maak een afspraak