.....

Maak een afspraak!

Maak een afspraak!

Klik op de behandeling naar keuze en selecteer vervolgens een datum en tijdstip naar keuze. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de afspraak! Let op! Op behandelingen zijn Algemene Voorwaarden van toepassing!

Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor de afspraak, daarna zijn de consultkosten verschuldigd!

Hoe er met jouw privacy wordt omgegaan lees je in de privacy- en cookieverklaring!

Dan nog even wat praktische informatie!

Mijn praktijkruimte is gelegen op de eerste etage van ons huis. Deze is te bereiken met een trap. Dit betekent dat mijn praktijkruimte helaas minder geschikt is voor mindervaliden, neem sowieso even contact op, dan bekijken we de mogelijkheden!

Goed om te weten is dat er 3 katten rondlopen in mijn huishouden. Hoewel deze zich hoogstwaarschijnlijk niet zullen laten zien betekent dit wel dat bij zware allergieklachten een bezoek minder geschikt is. Een afstandsbehandeling kan uiteraard wel! 

Wat zeggen anderen over TaLoVi?

Evelien Hommes
Evelien Hommes
11. Juni, 2022.
Wat een rust en wijsheid straalt Esther uit. Heerlijk om bij haar een workshop te volgen.
Annemiek van Zon
Annemiek van Zon
2. Juni, 2022.
Esther heeft vanmorgen met mijn hond Hector gesproken. We hebben problemen met hem en ik wil hem een eerlijke kans geven op een mooi leven. Hij heeft als straathond in Griekenland het één en ander meegemaakt. Deze stress en teveel prikkels daar heeft hij nu last van. De antwoorden die ik van Esther kreeg helpen mij verder, Hector werd rustiger. Nog veel werk aan de winkel met hem maar met de informatie kan ik weer verder. Dankjewel Esther voor deze plezierige samenwerking en ondersteuning.
Carla Nicolai - Hoekstra
Carla Nicolai - Hoekstra
31. Mei, 2022.
Prettige en leerzame workshop gevolgd in en ontspannen sfeer.
Elske B
Elske B
23. Mei, 2022.
fijne sfeer, lieve vrouw en oprecht in haar adviezen en manier van luisteren.
Mireille Hooten
Mireille Hooten
16. Mei, 2022.
Esther voelt precies aan wat het beste bij jou past. Fijne gesprekken en behandelingen in een positieve, ontspannende en veilige omgeving.
Yreen Armour
Yreen Armour
28. April, 2022.
Esther heeft afgestemd op onze kat. Hij is niet zijn hele leventje bij ons geweest en is een zeer lief en gevoelige kat. Dat bleek ook wel aan de boodschap die Esther mij kon geven na de behandeling op afstand. Zo bijzonder en waardevol. De reiki die ze hem heeft gegeven is ook goed geweest, hij is rustig en tevreden. Bedankt Esther! Ik gun alle huisdieren (en hun baasjes) een behandeling van jou.
Geralda Veldhuizen
Geralda Veldhuizen
15. April, 2022.
Voelde me erg op gemak en ontspannend. Ik voel er zelf licht bij in slaap. 😉
Anne Fermont
Anne Fermont
13. April, 2022.
Esther heeft inmiddels twee keer op Pip mijn katje afgestemd. Allebei de keren ongelofelijk spot on. Ik voel zelf veel aan, maar communiceren met een dier is voor mij nog steeds vreemd. Esther gaf mij bevestiging in wat ik dacht eb voelde. Ook pip was veel rustiger nadat zij hem op afstand reiki had gegeven. Ik zou een ieder aanraden om naar Esther te gaan!
Ramona Bouw
Ramona Bouw
10. April, 2022.
Gisteren een workshop bij TaLoVi gevolgd over energetische behandeling en Reiki. Echt een aanrader. Veel kennis en informatie opgedaan, direct toepasbaar in de praktijk. Dank je wel. Kom graag een volgende workshop bij je volgen.

TaLoVi is aangesloten bij:

maak een afspraak