.....

Van overleven naar volop in het leven!

12 weken online Groepsprogramma – Herinneren wie je bent.

Start: 5 oktober 2022

Herinneren wie je bent TaLoVi

Standje overleven..

Wist je dat als je ingrijpende life events hebt meemaakt (klein of groot) dat je lichaam dan in de overlevingsstand gaat staan?

Je kunt dit vergelijken met een achtbaan met een storing. De achtbaan gaat maar door en gaat maar door en lijkt niet te stoppen.

Na verloop van tijd lijkt het vanaf de buitenkant alsof je in rustiger vaarwater aangekomen, maar je lichaam staat nog altijd in overlevingsstand.

En hierdoor:

Ik weet uit ervaring precies hoe dit is en hoe het lijkt alsof het niet te stoppen is. Wéét dat het anders kan!

Herinneren wie je bent online programma
Herinneren wie je bent

Van overleven naar volop in het leven!

In mijn nieuwe programma maak ik gebruik van alles wat ik heb geleerd door dit proces zelf door te maken, dit is onderbouwd met kennis en kunde vanuit o.a. de Sensitherapie en Reiki.

Ik leer jou hoe je langzaam, veilig en gefaseerd naar je gevoel kunt gaan zodat jij van overleven naar volop in het leven gaat.

Ik ga jou niets voorkauwen, wel reik ik jou een pakketje tools aan die jij je eigen maakt. Je kiest zelf welke methode of tool met jou resoneert, zodat jij je gaat herinneren wie je in de basis bent.

In het online programma 'Herinneren wie je bent' :

Over 12 weken ben jij van 'Overleven naar volop in het leven' gegaan!

'Herinneren wie je bent'

Dit programma levert jou het volgende op:

Herinneren wie je bent TLV

Hoe zou het voor je zijn als:

 • altijd de rust in jezelf op kunt zoeken, in welke situatie ook;
 • je begrijpt wat je lichaam je wilt vertellen;
 • je meer energie hebt;
 • je ruimte in durft te nemen;
 • je voor jezelf durft te kiezen!

Even praktisch, wat mag je concreet verwachten?

We starten 5 oktober 2022 en vanaf dan mag je 12 weken lang het volgende verwachten:

 • wekelijkse ZOOM sessies
 • wekelijks ontvang je nieuwe oefeningen en/of opdrachten
 • wekelijks een groepshealing rondom een affirmatie of thema
 • we behandelen 3 hoofdthema’s
 • coaching & support via groepsapp 

We gaan aan de slag met je mindset, belemmerende overtuigingen, je verantwoordelijkheid nemen en uit de slachtofferrol stappen.  

Wat is stress? Wat veroorzaakt dat en hoe houd je dat zelf in stand? Wat kun je doen om te ontstressen? Dit en meer komt tijdens dit thema aan de orde. Je krijgt praktische tips en eenvoudige oefeningen om je dit eigen te maken. 

Hier gaan we dieper in op wat jouw lichaam jou probeert te vertellen. Bijvoorbeeld wat probeert hoofdpijn je te vertellen. Hoe herken je spanning in je lichaam en wat doe je daar dan mee?

Wie is het gezicht achter TaLoVi?

Mijn naam is Esther en ik ben de eigenaresse van TaLoVi. Mijn burn-out in 2018 was een van de mooiste cadeautjes die ik kon krijgen in het leven. Al dacht ik er op dat moment beduidend anders over, want er middenin zitten is de hel!

De burn-out dwong mij anders over mijzelf, mijn normen en waarden, het leven en waar ik gelukkig van word na te denken. Ik dacht altijd dat ik leefde om te werken en iedereen te pleasen, maar uiteindelijk heeft dat mij opgebroken. Ik was aan het overleven…

Tijdens mijn burn-out leerde ik diverse alternatieve geneeswijzen kennen en mijn interesse was gewekt. Want wat is het toch machtig interessant dat zelfhelend vermogen ondersteunen door middel van diverse alternatieve technieken. Ik verdiepte mij in diverse alternatieve geneeswijzen, waardoor ik mezelf beter leerde kennen.

Ook leerde ik mijn hoog sensitiviteit volledig te omarmen en ermee te werken. En nu mag ik dit inzetten om jou te helpen herinneren wie je bent.  MAGISCH!  Jouw transformatie vind ik echt het allermooiste om te zien!

Roy
Read More
Bij Esther voelde ik me meteen op mijn gemak en het gesprek gaat meteen de diepte in, zonder veroordeling en met volledige aandacht en ruimte.
Evelien
Read More
Wat een rust en wijsheid straalt Esther uit. Heerlijk om bij haar een workshop te volgen.
Kayleigh
Read More
Heel fijn in het contact, Esther is een slimme toegankelijke vrouw en bovendien zeer kundig. Ik voel me veilig en op mijn gemak bij haar. Je bent in goede handen.

Jouw investering

Online programma 'Herinneren wie je bent; van Overleven naar volop in het leven'
2625
297 incl. BTW
 • 12 weken online groepscoaching in ZOOM twv € 1.200
 • minimaal 12 opdrachten en/of oefeningen t.w.v. € 125
 • 12 groepshealingen t.w.v. € 550
 • 3 hoofdthema's (mindset, stress en ontstressen, lichaamstaal) t.w.v. € 750
 • groepsapp t.w.v. onbetaalbaar
 • De eerste 5 inschrijvingen ontvangen een op maat gemaakte essentiële olieblend met bijbehorend advies t.w.v. € 75
PILOTPRIJS

Wat je misschien nog zou willen weten:

Graag nodig ik je uit om er vooral wél live bij te zijn, maar ik begrijp dat er soms iets tussen door kan komen. De opdrachten en/of oefeningen ontvang je in de mail of staan in een leeromgeving. Daarnaast worden de sessies opgenomen, die kun je dus op een later tijdstip terugkijken.

Je ontvangt een energetische healing vanuit je luie stoel op het moment dat we in de ZOOM bijeenkomst zijn. Dat zal aan het einde van de sessie zijn. Je mag er dan lekker bij gaan zitten of liggen met je ogen dicht en je overgeven aan ontspanning. Je ontvangt dan energie vanuit het universum, Reiki energie. Soms gaat deze gepaard met een meditatie en begeleid ik je naar je innerlijk kind of je hogere zelf. Ervaar het eens! En mocht je er niet live bij kunnen zijn, geen punt, dan haal je de healing later op. Hier zal ik meer over vertellen tijdens de ZOOM.

Niets zo vervelend als continu overprikkeld zijn. Dit is echter ook een signaal dat je lichaam in de overlevingsstand staat en wat hulp kan gebruiken om weer in de ontspanmodus te gaan staan. En juist dáár gaan we het over hebben in deze 12 weken. Om je lichaam te laten voelen en ervaren dat het veilig genoeg is om uit de overlevingsstand te gaan.

Ik kan me voorstellen dat het heel spannend is om in een groep te delen over toch wel heel persoonlijke dingen. Weet dat alles wat er in de groep besproken wordt daar blijft. Uit ervaring weet ik dat je gedragen wordt door de rest van de groep en dat het soms een feest van herkenning is. Weet dat je daar niet alleen in bent. Je bent veilig en super welkom! 

Heb je een vraag waarop je het antwoord niet kunt vinden op deze pagina of wil je even sparren met mij om te zien of dit programma voor jou geschikt is? Stuur me dan even een WhatsApp, dan neem ik z.s.m. contact met je op om je vraag te beantwoorden.