.....
“Essentiële Oliën, in een unieke persoonlijke blend, ondersteunen jou in je transformatieproces!!”

Zit jij volop in een proces van persoonlijke ontwikkeling? Of zit je midden in een transformatieproces? En kom jij steeds dichter bij jouw ware zelf? Laat Essentiële Oliën je dan ondersteunen!

Wat nou als deze Essentiële Oliën Blend is waar je naar op zoek bent?

Waarom een persoonlijke blend van Essentiële Oliën?

Ieder mens maakt een bepaalde groei door in zijn of haar leven. Je kunt denken aan een periode van reflectie, ‘Is dit het nou’, wie ben ik nou echt en wat wil ik nou en hoe kom ik daar?

Die periodes zijn gevoelsmatig vaak wat zwaar en gaan soms gepaard met verschillende gevoelens. Hoe mooi zou het dan zijn als je je eigen unieke olie blend kunt samenstellen die jou gaat ondersteunen in je proces! Deze blend past namelijk precies bij jou en waar jij in het leven staat!

Inzet van Essentiële Oliën Blend
Waarom Essentiële Oliën

Ervaar zelf wat Essentiële Oliën voor jou kunnen doen!

Zie hieronder de beschikbare plekjes voor een afspraak!

Hoe stel je een unieke blend van Essentiële Oliën samen?

Eerst kies jij een aantal kaarten uit een kaartenset met 35 bloemen en planten, die elk hun eigen thema vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld een thema dat speelt in jouw leven. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld ‘loslaten’, ‘boosheid’ en ‘onrust’. Bovendien zitten aan deze thema’s vaak fysieke en lichamelijke klachten vast. Jij maakt je keuze op basis van afbeeldingen die jou ‘roepen’. Daarna meet ik voor je uit wat de exacte samenstelling van de blend mag zijn en hoe je deze mag toepassen. Deze methode wordt ook toegepast tijdens een consult Sensitherapie.

Tot slot ontvang je hierbij een digitale hand-out met uitleg over deze blend en de toepassing daarvan. Zodat je altijd een naslagwerk hebt om op terug te vallen.

Wat doen de Essentiële Oliën voor mij?

Ieder mens is uniek, ieders thematiek is uniek, ieders blend van oliën is uniek, dus logischerwijs is ook de toepassing van deze blend uniek.

Deze unieke blend heeft als doel om jezelf te ondersteunen in de thema’s die in je leven spelen. Bovendien kun je hiermee fysieke en/of emotionele ongemakken ondersteunen of zelfs opheffen. Doordat deze unieke blend je zelfherstellende vermogen aan het werk zet krijgt je lichaam een boost met dat wat het op dat moment nodig heeft!

Essentiële Oliën
Essentiële Oliën Blend

Wat zeggen anderen over de unieke blend van Essentiële Oliën?

“Als ik de olie gebruik, slaap ik aan één stuk door”.

“Ik ervaar een gevoel van rust en balans als ik de olie aanbreng”.

“De olie ondersteunt mijn zelfvertrouwen, ik ben er heel erg blij mee!”

“Als ik aan de olie ruik, voel ik de rust weer in mijn lichaam zakken”

“De olie ruikt ‘Amazing”.

“Sinds ik de olie gebruik kan ik beter mijn overprikkeling omgaan en mijn grenzen aangeven”.

Is een consult op afstand ook mogelijk?

Als het om wat voor reden dan ook niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, dan is het ook mogelijk om dit op afstand te doen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld dat ik je de foto’s stuur van de kaartenset en je kiest daaruit en vervolgens meet ik op afstand voor je uit wat de exacte samenstelling en toepassing mag zijn.

Ook is het mogelijk dat ik me op jouw energie en onderbewuste afstem en op die manier voor jou de olie samenstel. Daarna stuur ik de olieblend naar je toe en ontvang je digitaal de hand-out met uitleg over de blend en de toepassing daarvan. Deze methode pas ik ook toe bij de Energetische Behandeling.

Ervaar zelf wat Essentiële Oliën voor jou kunnen doen!

Zie hieronder de beschikbare plekjes voor een afspraak!
Nog even dit:

Wat ik nog wel wil aangeven is dat de toepassing van de Essentiële Oliën blend prima naast een medische behandeling kan plaatsvinden, echter kan het NOOIT de plaats van een geneeskundige behandeling overnemen. Raadpleeg altijd de huisarts bij klachten!