"Een unieke blend van essentiële oliën, afgestemd op jouw behoefte!"

Een unieke blend van essentiële oliën afgestemd op jouw behoefte!

Een unieke blend van essentiële oliën, afgestemd op jouw behoefte!

Stel je eens voor dat je op basis van een kaartenset je eigen unieke blend van essentiële oliën samenstelt. En je stelt deze blend niet alleen zelf samen, bovendien past deze perfect bij jou en waar jij op dit moment in het leven staat! 

Unieke blend

Allereerst kies jij een aantal kaarten uit een kaartenset met 35 bloemen en planten, die elk hun eigen thema vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld een thema dat speelt in jouw leven. Daarbij kun je denken aan ‘loslaten’, ‘boosheid’, ‘onrust’ en zo meer. Bovendien zitten aan deze thema’s vaak fysieke en lichamelijke klachten vast. Jij maakt je keuze op basis van afbeeldingen die jou ‘roepen. Vervolgens meet ik voor je uit wat de exacte samenstelling van de blend mag zijn en hoe je deze mag toepassen.

Ieder mens is uniek, ieders thematiek is uniek, ieders blend van oliën is uniek, dus logischerwijs is ook de toepassing van deze blend uniek.

Deze unieke blend heeft als doel om jezelf te ondersteunen in de thema’s die in je leven spelen. Bovendien kun je hiermee fysieke en/of emotionele ongemakken ondersteunen of zelfs opheffen. Doordat deze unieke blend je zelfherstellende vermogen aan het werk zet krijgt je lichaam een boost met dat wat het op dat moment nodig heeft! 

Tot slot ontvang je hierbij een digitale hand-out met uitleg over deze blend en de toepassing daarvan. Zodat je altijd een naslagwerk hebt om op terug te vallen.