.....
“Laat mij je de weg wijzen naar je innerlijke wijsheid! Het zit allemaal al in jou!!”

Meer inzicht in je onderbewuste door een Energetische Behandeling.

Een leven vrij van blokkades, waarvan je misschien nog niet eens wist dat je ze had. | Spirituele verlichting; het afdoen van een rugzakje, minder last op je schouders. | Ik voel liefde en acceptatie, bevestiging van mijn eigen kracht. Ik kan dingen beter laten "zijn", zonder oordeel. | Mijn energie voelt positief, ik kan mijn energie beter in de hand houden en het voelt blij en warm.

Waarom een Energetische Behandeling?

Tijdens een Energetische Behandeling, die op afstand plaatsvindt, stem ik me af op jouw energie en je onderbewuste. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken, waarbij je kunt denken aan o.a. voeding en middelen uitmeten, vitamines uitmeten, blokkades oplossen en inzichtelijk maken en Reiki. Vanaf een afstand is het soms makkelijker om helderheid in situaties of problemen te krijgen. Op het moment dat je er middenin zit ben je vaak teveel gefocust op het probleem of de situatie.

Door de letterlijke en figuurlijke afstand tussen jou en mij, kan ik objectief kijken naar jou, je situatie, valkuilen, sterke kanten etc. Hierdoor kan ik de pijnpunten benoemen én wat daaraan ten grondslag ligt, je voorzien van adviezen en je helderheid geven zodat je zelf aan de slag kunt met dat waar jij nu mee worstelt.

Wat doet een Energetische Behandeling
Resultaat Energetische Behandeling
Energetische Behandeling

Wat is een Energetische Behandeling?

Iedere behandeling is uniek omdat ieder mens én ieders problematiek uniek is. Doordat ik mij afstem op jouw onderbewuste kan ik de technieken inzetten die voor jou van toepassing zullen zijn. Je kunt daarbij denken aan EFT (Emotional Freedom Techniques), voeding/middelen/olie uitmeten, traumaoplossing, Reiki, kaartlegging etc.. Door gebruikmaking deze technieken, kom ik heel snel tot de kern en kan snel met jou aan de slag om een en ander op te lossen en in kaart te brengen.

Deze behandeling is ook heel erg fijn om in te zetten bij burn-outklachten, belemmerende patronen, onverwerkte klachten, pijnklachten en stress gerelateerde klachten.  Daarnaast draagt deze behandeling bij aan meer rust en ruimte, meer ontspanning, vermindering van pijnklachten en geven inzichten over hoe nu verder te gaan.

Hoe gaat een Energetische Behandeling in zijn werk?

Deze behandeling is altijd op afstand. De reden hiervoor is dat ik me dan zuiver op jouw onderbewuste kan afstemmen en niet beïnvloed word door randfactoren. De duur van de behandeling hangt af van wat jouw onderbewuste aangeeft dat er nodig is en wat je op dat moment aankan. Op deze manier ontvang je exact wat je op dat moment nodig hebt op de meest krachtige en efficiënte manier.

We spreken een datum af waarop jij 20 tot 30 minuten ongestoord en in volledige rust de behandeling op kunt halen. Van te voren ben ik al aan de slag gegaan met dat wat jouw onderbewuste heeft aangegeven. Je kunt hierbij dan denken aan de eerder genoemde technieken.

Nadat jij de behandeling hebt opgehaald en ontvangen, hebben we contact via WhatsApp. Ik geef je de adviezen, tips en eventuele andere specifieke punten door die ik heb opgemaakt uit jouw onderbewuste en de behandeling. Dit doe ik bewust achteraf, zodat je de energetische behandeling zo open mogelijk kunt ontvangen. We wisselen ervaringen uit en eventueel krijg jij nog oefeningen mee om het hoogst haalbare uit de behandeling te halen. Soms zijn er voor een goed resultaat meerdere behandelingen aan te raden. Hoe lang er tussen de behandelingen zit of hoeveel behandelingen er nodig zijn verschilt per individu. Ook hierover krijg je persoonlijk advies.

Wat is een Energetische Behandeling
Energetische Behandeling op afstand
Waarom een Energetische Behandeling

Wat levert een Energetische Behandeling jou op?

  • Meer rust en ruimte
  • Meer ontspanning
  • Helderheid
  • Inzichten
  • Geborgen gevoel
  • Lagere spierspanning
  • Vermindering van pijnklachten
  • Opgeruimd gevoel

Wat mensen zeggen als ze een Energetische Behandeling op afstand hebben ontvangen?

“Het lijkt alsof je mijn gedachten kunt lezen”.

“Wat een mooie ervaring! Ik voelde me heel warm en geborgen, alsof je mijn handen vasthield”.

“Het klopt allemaal, en je tips ga ik toepassen, dat gaat me zeker helpen!”

“Het voelde heel prettig, ik voelde me echt ondersteund”

“Het voelde heel fijn en ik kreeg heel veel inzichten, waar ik weer mee verder kan”

“Het was precies wat ik nodig had! Esther voelt feilloos aan wat ik nodig had en weet dat prettig over te brengen”

“Ik voel me dankbaar en zoveel lichter”

Dan nog even dit:

Tijdens de behandeling wordt het zelfhelend vermogen aan het werk gezet, waardoor er afvalstoffen vrijkomen. Om je lichaam deze zo goed mogelijk af te laten voeren, is het van belang om de week na de behandeling minimaal 1,5 liter water per dag te drinken.

Een energetische behandeling kan prima naast een medische behandeling plaatsvinden, echter kan het NOOIT de plaats van een geneeskundige behandeling overnemen. Raadpleeg altijd  je huisarts of specialist bij klachten!

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je even sparren met mij om te zien of een Energetische Behandeling iets voor jou is? Stuur me dan een WhatsApp! Ik denk heel graag met je mee!