"Thuiskomen bij jezelf, ik wijs je de weg!"
behandelingen

Energetische behandeling

Een energetische behandeling is een effectieve manier om snel en doelgericht blokkades op te sporen en op te lossen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse technieken, waaronder (een vorm van) Reiki, EFT, traumaoplossing etc.

Iedere behandeling is uniek omdat ieder mens (en dier) uniek is en een unieke probleemstelling heeft.

Tijdens een energetische behandeling stem ik mij af op jou en wat jij mij onbewust vertelt. Op deze manier kom ik snel tot de kern van blokkades en kan ik snel en doelgericht met jou aan de slag om deze op te lossen.

Deze behandeling is heel fijn voor onverwerkte trauma’s, belemmerende patronen, burn-outklachten, pijnklachten e.d.

De behandelingen dragen bij aan meer rust en ruimte, meer ontspanning, vermindering van pijnklachten en het verkrijgen van inzichten over hoe nu verder te gaan.

Deze behandeling is altijd op afstand. De reden hiervoor is dat ik me dan zuiver op jouw onderbewuste kan afstemmen en niet beïnvloed wordt door randfactoren. De duur is mede afhankelijk van wat jouw onderbewuste aangeeft dat er nodig is en wat je op dat moment aankan. Op deze manier ontvang je exact wat je op dat moment nodig hebt op de meest krachtige en efficiënte manier.

We spreken een datum en tijd af waarop jij 20 tot 30 minuten ongestoord en in volledige rust de ‘download’ op kunt halen. Van te voren ben ik al aan de slag gegaan met dat wat jouw onderbewuste heeft aangegeven. 

Nadat jij de ‘download’ hebt binnengehaald hebben we contact via WhatsApp. We wisselen ervaringen uit en eventueel krijg jij nog tips en oefeningen mee om het hoogst haalbare uit de behandeling te halen. Voor een goed resultaat zijn meerdere behandelingen aan te raden. Hoe lang er tussen de behandelingen zit of hoeveel behandelingen er nodig zijn verschilt per individu.

Nog even dit:

Tijdens de behandeling wordt het zelfhelend vermogen aan het werk gezet, waardoor er afvalstoffen vrijkomen. Om je lichaam deze zo goed mogelijk te laten verwijderen is het van belang om de week na de behandeling minimaal 1,5 liter water per dag te drinken.

Een energetische behandeling kan prima naast een medische behandeling plaatsvinden, echter kan het NOOIT de plaats van een geneeskundige behandeling overnemen. Raadpleeg altijd  je huisarts of specialist bij klachten!

behandelingen