"Zit je dier niet zo lekker in het velletje, angstig, onrustig of juist heel erg aanwezig?
Heeft je dier klachten die een dierenarts niet kan verklaren? Laat mij helpen!"

Energetische behandeling voor je (huis) dier

Dieren zijn tegenwoordig steeds vaker een (groot) onderdeel van ons gezinsleven. En, net als mensen, ook dieren kunnen soms niet zo lekker in hun vel zitten. Of een slechte start hebben gehad in hun leven.

Soms hebben dieren onverklaarbare klachten, waar de dierenarts niet verder mee kan, ondanks de vele onderzoeken. De eigenaar is ten einde raad, want dat het dier iets mankeert is wel duidelijk!

Hoe mooi is het dan dat er een manier is om te communiceren met je dier, zodat deze aan kan geven in welke richting er gezocht mag worden!

Ik kan je daarbij helpen!

Tijdens een energetische behandeling op afstand stem ik me af op je (huis)dier, waarbij de eerste vraag zal zijn of ik het dier überhaupt mag behandelen. Het dier bepaalt namelijk exact wat er gebeurt! Wil deze niet behandeld worden, dan is dit jammer, maar dit respecteer ik wel.

Tot nu toe is dit nog niet voorgekomen en meestal geeft het dier heel erg goed aan in welke richting er gezocht mag worden: voeding, trauma’s, gezinssamenstellingen e.d.

Aan het einde van de behandeling geeft het dier aan of het nog behoefte heeft aan een eventueel vervolg en zo ja, hoe lang daar tussen mag zitten. Na de behandeling krijgt de eigenaar een uitgebreid verslag met wat het dier mij heeft verteld. Ook is het dier meer ontspannen na de behandeling en voelt het zich gehoord en gezien.

Zo heb ik inmiddels katten, honden, paarden en vogels behandeld. Waaronder enkele zwaar getraumatiseerde dieren, die na de behandeling meer ontspannen waren, beter te benaderen waren en zich weer veilig in hun omgeving voelden.

Wat ik inmiddels als feedback heb gekregen van eigenaren is dat de dieren op het moment van behandelen heel goed in de gaten hadden dat er behandeld werd. Op die momenten was het dier meer alert, begon te blaffen / miauwen en daarna ontspanning en gapen.

Voor mij als therapeut is dat zo waardevol en dankbaar om te mogen doen, om een dier weer op weg te helpen! Mag ik jouw dier ook helpen? Dat is je dier waard!

Energetische behandeling dier
Tamba, Loki & Vico