.....
“Wil jij meer inzicht in de lichamelijke en mentale gezondheid, en het levensgeluk van je dier? Laat mij helpen!”

Meer inzicht in je dier door een Energetische Behandeling voor dieren.

Wil jij inzicht in de klachten en het verloop hiervan van je dier? Wil jij graag weten wat je dier er zelf eigenlijk van vindt? Wil jij meer inzicht in de lichamelijke en mentale gezondheid, en het levensgeluk van je dier? Dan raad ik je echt een Energetische Behandeling voor dieren aan!

Waarom een Energetische Behandeling voor dieren?

Dieren zijn tegenwoordig steeds vaker een groot onderdeel van ons gezinsleven en daarom willen we ze soms beter begrijpen. Vooral als je het gevoel hebt dat het niet goed gaat met je dier. Net als mensen zitten dieren soms ook niet lekker in hun vel en/of hebben ze een slechte start gehad in hun leven. Ook kan het gebeuren dat een dier een duidelijke gedragsverandering laat zien, terwijl de eigenaar niet direct begrijpt waardoor dit komt.

Wanneer je dier onverklaarbare klachten heeft en de dierenarts niet kan helpen, dan kan ik je helpen om in contact te komen met je dier. Zodra ik contact leg met je dier, kan deze aangeven in welke richting gezocht mag worden en waar jij met je dier mee aan de slag kunt.

Waarom Energetische Behandeling voor dieren
Energetische Behandeling voor dieren op afstand

Ervaar zelf wat een Energetische Behandeling voor je dier kan doen!

Zie hieronder de beschikbare plekjes

Omdat de afsprakentool als voorwaarde stelt dat je een tijdstip kiest, moet je die aanklikken. Al voor de behandeling hebben wij contact met elkaar via WhatsApp om wat praktische zaken af te stemmen, we spreken dan gelijk de verdere details af. 

Wat zeggen anderen over de Energetische Behandeling voor dieren?

Wat onze pony ons via jou heeft laten weten heeft ons waanzinnig geholpen!

Wij vonden het heel mooi en fijn om via Esther te horen hoe onze pony zijn blessure zelf heeft ervaren. Zo kregen we meer zekerheid over dat de pijnstilling inderdaad zijn werk deed, en dat hij zich ondanks alles toch fijn voelde bij ons. Rondom het naderende einde na een half jaar blessureleed waren antwoorden van onze pony via Esther van zeer grote waarde van ons. Zo fijn om te weten dat hij zich gezien, gehoord en geliefd voelde! Dat heeft enorme troost geboden in het verwerken van het verlies.”

Esther heeft onze katten behandeld en daar hebben we zoveel nuttige informatie uitgehaald. Echt blij dat we dat gedaan hebben.

Onze kat heeft een paar behandelingen op afstand ontvangen. Echt bijzonder om te ervaren dat ze daardoor een stuk rustiger is geworden en dat ze ook daadwerkelijk reageerde op het moment dat er vragen gesteld werden (op afstand).

Onze kat is meer op het gemak, eet rustiger en ligt meer binnen. Heel fijn!

Na de behandeling was onze hond zoveel rustiger en meer ontspannen. Hij ging zelfs blaffen tijdens de behandeling, hij voelde het gewoon.

Wanneer zet je een Energetische Behandeling voor dieren in?

Deze behandeling is om diverse redenen goed en fijn om te doen voor je dier. Je kunt hierbij denken aan o.a. de volgende situaties:

 • Is er gezinsuitbreiding op komst (baby of ander dier in het huishouden)? Wat heeft je dier nodig om dit zo relaxed mogelijk te laten verlopen?
 • Heeft je dier een blessure? Hoe staat je dier zelf in het herstelproces? Heeft je dier pijn, wil deze nog vervolgbehandelingen of wil deze het liefst zo comfortabel mogelijk zijn?
 • Is je dier gelukkig?
 • Krijgt je dier de juiste voeding?
 • Spiegelt je dier misschien klachten of problemen van een gezinslid en heeft deze misschien een behandeling nodig?
 • Is je dier terminaal ziek en wil je inzicht in diens behoeftes en wensen om je dier (en jezelf!) in deze laatste fase zo goed mogelijk te ondersteunen? Dit laatste is heel dankbaar om te mogen doen, hoe verdrietig dit ook is. Het dier voelt zich echt gehoord en gezien en daarnaast wordt het door de eigenaren als zeer troostend ervaren!
Wat levert een Energetische Behandeling voor dieren op
Wanneer Energetische Behandeling voor dieren

Hoe gaat een Energetische Behandeling voor dieren in z’n werk?

Tijdens een energetische behandeling op afstand stem ik me af op je dier, waarbij de eerste vraag zal zijn of ik het dier mag behandelen. Wanneer je dier aangeeft niet behandeld te willen worden, dan respecteer ik dit en behandel ik deze niet. Echter is dit tot op heden nog niet voorgekomen.

De dieren die ik heb mogen behandelen geven heel goed aan in welke richting er gezocht mag worden. Je kunt daarbij denken aan voeding, trauma’s, gezinssamenstellingen en dergelijke. Op deze manier kan ik gericht jouw dier behandelen.

Met behulp van de biosensor communiceer ik met je dier. Ook meet ik met de biosensor uit welke technieken ik mag gebruiken voor je dier. Je kunt daarbij denken aan voeding uitmeten, traumaoplossing, EFT (Emotional Freedom Technique), Reiki, toepassing van edelstenen e.d. Aan het einde van de behandeling geeft je dier aan of het nog behoefte heeft aan een vervolg en zo ja, hoe lang daar tussen mag zitten. Na de behandeling krijg jij een uitgebreid verslag met wat je dier mij heeft verteld. Ook is je dier meer ontspannen na de behandeling en voelt zich gehoord en gezien.

 

Wat levert een Energetische Behandeling voor dieren op?

Voor je dier:

 • Je dier voelt zich gehoord en gezien
 • Ontspanning
 • Meer rust
 • Minder angst, beter te benaderen
 • Voelt zich veilig(er)
 • Soms geeft je dier heel duidelijk aan waar de dierenarts aandacht aan mag geven, zodat er een behandelplan opgesteld kan worden.

 

Voor de jou als eigenaar:

 • Inzicht in de klachten en het verloop
 • Inzicht in wat het dier zelf wil
 • Inzicht in de mentale gezondheid en het levensgeluk van het dier
 • Voedingsadvies
 • Huisvestingsadvies
Energetische Behandeling voor dieren
Wat is Energetische Behandeling voor dieren

Ervaar zelf wat een Energetische Behandeling voor je dier kan doen!

Zie hieronder de beschikbare plekjes

Omdat de afsprakentool als voorwaarde stelt dat je een tijdstip kiest, moet je die aanklikken. Al voor de behandeling hebben wij contact met elkaar via WhatsApp om wat praktische zaken af te stemmen, we spreken dan gelijk de verdere details af. 

Voor welke dieren?

Inmiddels heb ik katten, honden, paarden/pony’s en vogels behandeld. Hieronder waren ook enkele zwaar getraumatiseerde dieren, die na de behandeling meer ontspannen waren, beter te benaderen waren en zich weer veilig in hun omgeving voelden.

Wat ik als feedback heb gekregen van eigenaren is dat de dieren op het moment van behandelen heel goed in de gaten hadden dat er behandeld werd. Op die momenten was het dier meer alert, begon bv. te blaffen / miauwen en daarna ontspanning en gapen.

Vaak komen eigenaren pas bij mij terecht als er al een heel traject is geweest bij dierenartsen. Dit betekent soms dus dat een dier al in zijn of haar laatste fase van het leven zit. Hoe mooi is het dan dat het dier dan aan kan geven hoe deze laatste fase doorgebracht mag worden en hoe het afscheid er uit mag gaan zien. Ook in die fase kan ik je dier én jou (en je gezin) bijstaan. Dat wordt als erg troostend ervaren.

Voor mij als therapeut is dat zo waardevol en dankbaar om te mogen doen, om een dier (en diens eigenaar) te mogen ondersteunen!

Mag ik jouw dier ook helpen? Dat is je dier waard!

Dan nog even dit:

Daarbij wil ik nog wel even aangeven dat een energetische behandeling voor dieren prima naast een medische behandeling kan plaatsvinden, echter kan het NOOIT de plaats van een geneeskundige behandeling overnemen. Raadpleeg altijd de dierenarts bij klachten!

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je even sparren met mij om te zien of een Energetische Behandeling voor dieren iets voor jouw dier is? Stuur me dan een WhatsApp! Ik denk heel graag met je mee!

Je kunt uiteraard ook nu direct een afspraak maken om jouw behandeling te ontvangen of de tarieven bekijken die gelden voor deze behandeling.