fbpx

Geopend:

di, wo & vr (op afspraak)

Volg TaLoVi op:

“Wat nou als Access Bars® datgene is waar je naar op zoek bent?”

Access Bars®: All of life comes to me with Ease, Joy & Glory!

Stel je eens voor: dat stress van je afglijdt alsof het water is .. dat je belemmerende gedachtes eenvoudig oplossen .. dat je je licht, opgeruimd en energiek voelt.. Hoe voelt dat? Behoorlijk goed toch? Houdt dat gevoel eens vast .. voel eens wat het met je lichaam doet, met je spierspanning en nee schiet nou niet meteen in de analyse modus .. Dit kan namelijk echt! Ik hoor je denken: HOE dan?

Eenvoudig! Door je Access Bars® te laten nalopen ..

Access Bars® is een tool die er voor zorgt dat je op eenvoudige wijze e.e.a. los kunt laten. De Bars® zijn 32 punten op je hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, blokkades, emoties etc. hebt opgeslagen.

Je kunt je hoofd als het ware zien als een harde schijf van een computer.  En net zoals een computer af en toe onderhoud nodig heeft door de virusscanner te laten draaien, je de harde schijf regelmatig defragmenteert en ongebruikte en nutteloze informatie verwijderd, zo heeft je hoofd dat ook nodig. Doe je dat niet, dan loop je vast.

Dat vastlopen kan zich manifesteren op verschillende manieren. Je wordt misschien heel erg moe, je krijgt wellicht fysieke klachten of je voelt je misschien wel gestrest. Je manoeuvreert in ieder geval niet meer zo soepel door het leven zoals je zou willen. Hoogste tijd dus om je hoofd op te ruimen!

Door het laten nalopen van je Bars® geef je je hoofd onbewust opdracht om alles wat je niet meer dient los te laten. Het mooie is dat je hiervoor geen oeverloze praatsessies hoeft te hebben met een therapeut.

Access Bars® Westdorpe
Wat is Access Bars® Westdorpe

Hoe gaat dat in z’n werk dat Access Bars®?

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Jij gaat lekker liggen op de behandeltafel en je wordt heerlijk toegedekt met een warme deken. Je mag gewoon zijn, niets meer en niets minder. Doordat de behandeling in stilte plaatsvindt en je helemaal niets hoeft kom je volledig tot rust. Ik als Access Consciousness Bars Practitioner raak de 32 punten lichtjes aan op je hoofd, zodat de overtollige energie kan ontladen. Deze behandeling duurt inclusief voor- en nagesprek ongeveer 75 minuten.

Bij welke klachten kan Access Bars® ondersteuning bieden?

voor wie is access bars® Westdorpe
Wat doet access bars® Westdorpe

Zijn er situaties waarbij de Bars® niet aangeraden worden om te laten nalopen?

Nee, die zijn er niet. Access Bars is een veilige methode die voor iedereen ingezet kan worden. Ook voor kinderen!

Hoe kun je je voelen na een Access Bars® behandeling?

Ieder mens en dus iedere behandeling is uniek. De exacte uitwerking valt dan ook niet te voorspellen. Wat er vaak gezegd wordt na een behandeling is het volgende:

Nog even dit:
Tijdens de behandeling wordt het zelfhelend vermogen aan het werk gezet, waardoor er afvalstoffen vrijkomen. Om je lichaam deze zo goed mogelijk te laten verwijderen is het van belang om de week na de behandeling minimaal 1,5 liter water per dag te drinken.

Access Bars® kan prima naast een medische behandeling plaatsvinden, echter kan het NOOIT de plaats van een geneeskundige behandeling overnemen. Raadpleeg altijd je huisarts of specialist bij klachten!

Access Bars behandeling

75 minuten
75 incl.btw
  • Na 75 minuten loop je ontspannen de praktijk uit!