.....
“Ik help jou, hoog sensitieve vrouw, meer rust in je leven te krijgen en leer je beter je grenzen aan te geven zodat je energie overhoudt.”

1-op-1 coaching
Herinneren wie je bent

1-op-1 coaching Herinneren wie je bent

Zo op het eerste oog lijk je het allemaal prima voor elkaar te hebben. Je hebt misschien je high school dream wel nagejaagd en bereikt en je bent nu op een punt dat je denkt is dit het nou? Waarom voel ik me dan niet gelukkig?

Je bent opgebrand, je voelt stress en onrust. Ook lijk je verdrietig te zijn om niets. Jezelf wegcijferen en andere pleasen is een tweede natuur geworden. Altijd maar aan staan en altijd maar die rollercoaster van emoties en fysieke sensaties die door je lijf gieren. Je weet dat het anders kan, anders moet. But how?!

“Ik heb echt 0,0 energie om te investeren in verandering.”
“Ik moet gewoon niet zo zeuren, ik heb alles toch al?”
“Het is gewoon een fase, over een poosje voel ik me vast wel beter.”

Doorbreek deze vicieuze rollercoaster ..

Je bent er zo klaar mee om steeds maar weer er voor anderen te zijn en nooit iets voor jezelf te doen. Sterker nog je hebt werkelijk géén idee wat je zelf nu eigenlijk wilt. Het kan niet langer zo, dat wéét je. Je bent zo moe en wat voel je veel! Het vliegt je af en toe naar je strot.

Vrouw, ik voel je! Ik weet waar je staat, ik kom er zelf vandaan. En ik weet ook dat je op dit moment geen ruimte hebt om te overzien hoe het anders kan. That’s where I come in, want ik ga je daarbij helpen!

Samen gaan we weer terug naar de basis, naar wie jij bent en altijd geweest bent!

Ik ga jou niet vertellen dat je moet veranderen of wat je moet doen. Alles zit namelijk al in jou! Wat ik doe is jou in de spiegel laten kijken zodat je zelf weer ziet hoe prachtig je bent. Dat je goed bent zoals je bent! Je hoeft geen kunstje te doen. Just be you!

Ik help je herinneren wie je bent, wie je altijd al geweest bent. En in dit proces leer ik je de rust weer in jezelf op te  zoeken. Zodat je basis steviger wordt en je niet zo snel uit balans raakt. Ik leer je om te gaan met je hoog sensitiviteit, zodat je herkent of gevoelens van jou zijn of dat je die hebt opgepikt van een ander. Ook reik ik je tools en tips aan en wat je aanpakt is aan jou. En ik weet zeker dat je na iedere afspraak meer en meer in jezelf bent gezakt, dat je hoofd helderder wordt en je meer en meer de rust voelt.

We gaan op zoek naar jouw blokkades, je belemmerende gedachten en waar deze in je lichaam zitten opgeslagen. Geen symptoombestrijding dus, we gaan terug naar de bron. Je mag letterlijk los gaan laten!

Hierbij maak ik gebruik van tools op het gebied van sensitherapie, access bars, reiki, coaching, EFT, meditatie, wat jouw huisdier jou te vertellen heeft, Human Design en meer. Hiermee help ik jou weer te herinneren wie je bent, wie je altijd al geweest bent, de rust weer te ervaren in je lichaam, hart en hoofd.

“Ben jij er klaar voor om meer rust in je leven te ervaren en meer energie over te houden?”
  • (Live) intake, waarin we samen onderzoeken waar je tegen aan loopt en aan welke doelen je wilt werken.
  • 1 x per 2 weken (live) sessies van 90 – 120 minuten.
  • 24/7 de mogelijkheid je vragen te stellen via WhatsApp, deze worden op dinsdag en vrijdag beantwoord.
  • Een welkomstpakketje met o.a. een op maat gemaakte essentiële olieblend + uitleg.
  • Jouw investering voor 3 maanden is € 1.297 incl. BTW. Betalen kan in 3 termijnen van € 455 incl. BTW
 
Liever korter of langer samenwerken? No problem! Plan sowieso de intake in, dan onderzoeken we samen wat de beste optie is voor jou!
 
 
Herinneren wie je bent traject

Annemieke over mijn 1-op-1 coaching.

Ik zat flink met mijzelf in de knoei vanwege huwelijksproblemen, waardoor ik mij vernederd, uitermate gekwetst voelde en bijzonder gespannen was. Ik kon hier met Esther goed over praten en zonder schroom mijn tranen laten vloeien. Tijdens de sessies spoorde zij blokkades op, behandelde deze en constateerde dat ik te veel in mijn hoofd zat, te weinig contact met mijn lichaam maakte en mijn pijn niet toe wilde laten. Zij heeft mij geleerd dat ik mijzelf op nummer 1 moest zetten en daar hebben we aan gewerkt. Na elke sessie  voelde ik mijzelf groeien en sterker worden. Het is inmiddels een paar maanden later en ik woon nu op mijzelf, heb vertrouwen in de toekomst en hoor van mensen om mij heen dat ze me sterk vinden en het krachtig vinden dat ik zulke grote stappen zet. Deze complimenten zijn niet voor mij alleen bedoeld maar komen ook Esther toe! Zonder haar was ik niet zo snel gekomen waar ik nu ben en had ik mogelijk het vertrouwen en geloof in mijzelf verloren. Esther krijgt van mij een dikke 10!

Van overleven naar volop in het leven.

Ik leer je hoe je onder elke omstandigheid de rust in jezelf kunt opzoeken. Je leert hoe je vanuit je hoofd weer terugzakt in je lichaam en je herkent de signalen van je lichaam. Ook leer je omgaan met de intensiteit van emoties en gevoelens. Je leert weer te vertrouwen op jezelf en van daaruit keuzes en beslissingen te maken. Hierdoor ga je van de overlevingsstand naar weer volop in het leven. Jij hebt de regie en je wordt niet geleefd door de waan van de dag! Tijdens dit proces ben ik er uiteraard voor je: ik sta te juichen bij successen, ik help je door tegenslag heen, ik houd je een spiegel voor en ik geef je de zgn. schop onder je achterste om je in beweging te krijgen én te houden. Met als doel om weer te zijn wie je altijd al was!

Hi, ik ben Esther

1-op-1 coaching

Jarenlang heb ik me laten leven en het leven me laten overkomen. Altijd anderen aan het pleasen, altijd knijtertje hard werken en er voor iedereen zijn. Ik vergat mezelf. Mijn lichaam trok al jaren aan de bel: rug- en nekklachten en ik luisterde niet. Medio 2010 kwam daar fibromyalgie bij. En ik heb het wel eventjes rustiger aan gedaan, maar al snel knalde ik weer in die valkuil en racete ik weer door het leven. Signalen negeren of mijn kop in het zand gestoken en het niet willen zien. Gevolg: dikke vette burn-out in 2018. Vele complicaties waardoor ik aan bed en de rolstoel gekluisterd was. Het was een harde les, maar eentje die ik heel erg nodig had om te leren. Vanaf 2019 ben ik op het pad van ‘Herinneren wie ik ben’ gegaan. Waar ga ik van aan? Waar word ik gelukkig van? En ben ik mijn leven gaan leven volgens mijn energie en mijn regels. Best choice ever! En wat gun ik jou dat ook!

De afgelopen jaren heb ik mij bekwaamd op het gebied van o.a. Hoog sensitiviteit, Reiki, Sensitherapie, Access Bars, en meer. Alles wat ik heb geleerd (en ervaren) komt samen in mijn trajecten. Altijd op maat gemaakt voor jou!

Veelgestelde vragen

Voor 3 maanden is de investering € 1.297 (inclusief BTW). Dit bedrag mag in 3 termijnen betaald worden van € 455 (incl. BTW), waarvan de eerste termijn voldaan is voor aanvang van het traject. Voor betaling in de termijnen geldt een opslag. Ik realiseer me dat dit als een fors bedrag overkomt om te investeren in jezelf.
Ik wil je graag uitnodigen om met mij in gesprek te gaan tijdens een intake om samen te kijken of deze stap de juiste is voor jou op dit moment. Tijdens een intake zit je nog nergens aan vast, maar zul je zeker al tips ontvangen. Besluit je na de intake door te gaan met het traject, dan ontvang je deze als korting op je investering en betaal je dus € 1.200 (incl. BTW). (Of in 3 termijnen van € 423).

Allereerst hangt dat natuurlijk af van je eigen inzet. Op het moment dat je enkel in de ontvangstmodus staat en verwacht even “gefixt” te worden, kom je van een koude kermis thuis. Ik verwacht van jou een open mind en de bereidheid om aan jezelf te werken. Het kan een pittige reis worden, er zullen misschien tranen vloeien, dat mag er allemaal zijn. Ik sta de hele reis tot je beschikking om je te ondersteunen en naast je te staan! Je ervaart meer rust, (h)erkent beter je grenzen zodat je meer energie overhoudt. Je leert te luisteren naar de signalen van je lichaam zodat ze voor je gaan werken. Je staat krachtiger in het leven en doet vooral waar jij aan van gaat! Je gaat ontdekken waar je blokkades ervaart en hoe je deze op kunt lossen. Hoe we dat samen gaan bereiken is voor iedereen anders. Iedereen is uniek en dit 1-op-1 traject is maatwerk. Dit betekent dat ik slechts beperkt plek heb, omdat ik je alle aandacht wil geven die je verdiend.

In 3 maanden kunnen er al flink wat resultaten behaald worden. Tijdens de intake stellen we samen de doelen vast en daarmee de tijdsduur. Laten we een afspraak inplannen om te kijken wat voor jou het beste werkt.